top of page

Tatil İçin Bavul Hazırlama Tüyoları

Yaz tatili denilince akla gelen ilk kelimeler deniz, kum, güneş, akşam sohbetleri ve eğlence oluyor. Böylesi dolu dolu geçecek keyifli bir tatil için tüm ihtiyaçları karşılayacak bir bavul hazırlamak gerekiyor. Size sunacağımız öneriler ile harika bir yaz tatili valizi hazırlamak için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.


Tatiliniz İçin Uygun Bavulu Seçin

Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir bavul yapmak için, buna uygun bir bavul seçmeniz gerekiyor. Sert kabuklu bavul, farklı boyut seçenekleri ile her türlü ihtiyacınızı karşılayabiliyor. Sağlam plastikten tasarlanan bavul, son derece dayanıklı olduğundan uzun ömürlü kullanım vadediyor. 360 derece dönebilen tekerlek özelliği sayesinde kolay taşınabilen bavul, kilitlenebilen teleskobik sapa da sahip.


Kıyafetlerinizi Bavula Kolaylıkla Sığdırın

Keyifli bir tatil, bolca kıyafet demek. Kıyafetlerinizin bavula sığmayacağından endişe duyuyorsanız vakumlu seyahat torbası kullanabilirsiniz. Valiz yerleştirme esnasında alan tasarrufuna yardımcı olacak ürün, su geçirmez yapısıyla da koruma sağlıyor. Üstelik vakumlu seyahat torbasını tekrar tekrar kullanabilirsiniz.


Bavul İçerisinde Düzeni Sağlayın

Bavulunuzun içine eşyalarınızı düzenli yerleştirmek, aradıklarınızı kolayca bulmanıza yardımcı olur. Bunun için seyahat düzenleme çantası kullanabilirsiniz. Kıyafetleri ve küçük eşyalarınızı düzen içerisinde saklayan ürün, kıyafetlerinizi hava alması için gözenekli kısımlara da sahip. Pet şişelerin geri dönüştürülmesiyle oluşturulan seyahat düzenleme çantası, bu özelliği ile çevreye de katkı sağlıyor. Taşıma sapı ve fermuarlı yapısı ile fonksiyonel bir kullanım sunuyor.


Bavul içerisinde ayakkabıları da doğru konumlandırmak gerekiyor. Hem bavul içerisindeki kıyafetlerin lekelenmemesi hem de ayakkabıların formunun bozulmaması için ayakkabı seyahat torbası kullanabilirsiniz. Bu ürün aynı zamanda sivri topuklara karşı da dayanıklı olarak tasarlanıyor. Elastik malzemeden üretilen ayakkabı torbası, her ayakkabı numarasına ideal uyum sağlıyor.



3 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page