top of page

Plaj Heyecanı Başlıyor

Yazın gelmesiyle birlikte plajlara renk geldi. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaracağınız, en tarz plaj ürünlerinden oluşan önerilerimizi keşfetmek için blog yazımızı okuyun.


Su Geçirmez Plaj Çantası

Beyaz baskılı modeli, taşıma askılığı ve su geçirmeyen dış kumaşı ile bu yaz plaj çantanız çok moda. İster kumsalda ister havuzda… Ya da en eğlenceli pikniklerinizde hep yanınızda. Plaj çantanızla eşyalarınızı güneş ve sudan korurken tarzınızı da koruyacaksınız.


Kum Tutmayan Plaj Örtüsü

Mükemmel plaj eğlencenize, kum tutmayan plaj örtüsü ile devam edin. Arkadaşlarınızla ya da ailenizle kumsalda eğlenceli bir gün batımı zamanında ya da güneşin en güzel anında bronzlaşırken kumlar sizi rahatsız etmesin. Özel kumaşı, kum tanelerinin aşağı akmasını sağlar, size de kumsuz örtüde gönlünüzce eğlenmek kalır.


Bumerang Seti

Plaj eğlenceniz bumerang ile artıyor. Rüzgara dayanıklı formu, Çok renkli detayı ile plaj eğlencelerinize ortak olmaya hazır. Oyun arkadaşlarınız hazırsa haydi açık havaya.


Plaj Kimonosu

Yüzmek keyifli, peki ya sonrası… Denizden çıktıktan sonra giymek için bir şeyler arıyorsanız o zaman bu kimono tam size göre. Oversize kesimi, şerit detayları ve yumuşak kumaşı, sıcak plaj günleri için ideal. Kenarlarındaki baskıları şıklığınızı ortaya çıkarırken bağlama ipi ile şık bir şekilde önünüzü kapatabileceksiniz.



2 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page