top of page

Sıcak Havada Spor Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Spor yapmak, sağlık açısından önemli bir aktivite olarak hayatımızda yer alıyor. Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte akıllarda sıcak havada nasıl spor yapılır sorusu yer ediyor. Sıcak havalarda spor yapmayı daha keyifli hale getirmek için yapabilecekleriniz, yazımızın devamında sizinle.



Mevsime Uygun Spor Kıyafetler Giyin

Sıcak havalara uygun giyinmek, spor yaparken daha fazla verim almaya yardımcı oluyor. Klima tec fonksiyonel tişört, DryActive Plus özelliği sayesinde hava alarak nem transferi sağlıyor. Bu özelliklerinden dolayı hızlı kuruyan tişört, aynı zamanda dikişsiz olarak birleştirilmiş farklı dokuma özellikleri ile tasarlanıyor. Dikişsiz olması sayesinde ise kişiye hareket özgürlüğü tanıyor.


Sıcak havada spor yaparken daha rahat hareket edebilmek amacıyla fonksiyonel şortu tercih edebilirsiniz. Elastik ayarlanabilen bel bantlı spor şortunun biri fermuarlı olmak üzere 3 adet cebi bulunuyor. Özellikle açık havada spor yaparken anahtar, telefon gibi küçük eşyalarınızı bu ceplerde saklayabilirsiniz.


Güneşten Korunmaya Özen Gösterin

Sıcak havada spor yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer konu güneşten korunmak. Spor yaparken güneşin zararlı ışınlarına direkt olarak maruz kalmamak için spor şapka kullanabilirsiniz. Uniseks tasarımıyla hem kadınlara hem de erkeklere hitap ediyor. Şapkanın üzerinde yer alan kilit sayesinde genişliğini ayarlayarak başınıza uygun olacak şekilde takabilirsiniz. Geri dönüştürülmüş polyesterden tasarlanan doğa dostu şapka hem sizi hem çevreyi koruyor. Spor şapka, DryActive Plus özelliği sayesinde hava alarak nem transferi de sağlıyor.


Yanınızda Daima Su Bulundurun

Sıcak havalarda spor yaparken su içmeyi de unutmamak gerekiyor. Bu nedenle su mataralı bel çantası kullanabilirsiniz. Koşu, yürüyüş gibi egzersizlerde hafif yapısıyla rahat etmenize yardımcı olan çanta, 0,5 litre su matarası ile gün içerisinde su içmenizi destekliyor. Fermuarlı cepleri sayesinde küçük eşyalarınız için saklama alanı yaratan ürün, ayarlanabilen kemer bandı ile vücudunuza uyum sağlıyor.



0 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page