top of page

Yaz Tatili Hazırlığında Dikkat Etmeniz Gerekenler

Sıcak havaların kendini göstermeye başladığı bu günlerde, yaz tatili planları yapıldı ve hazırlıklar artık başlıyor. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkarmak için çıkacağınız yolda, size eşlik edecek fonksiyonel ürünler bulunuyor. Bu ürünler sayesinde daha konforlu bir yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz. Sizin için 2022 yaz tatilini planlarken dikkat etmeniz gerekenleri ve kullanabileceğiniz pratik ürünleri derledik.


Kullanışlı Bir Bavul Tercih Edin

Seyahat hazırlığının en önemli unsurlarından biri bavul hazırlamaktır. Seyahat sürenize uygun, hafif kumaş bavul tercih edebilirsiniz. Kumaş bavullar hafif ve sağlam yapılarıyla güvenli yolculuk geçirmenize yardımcı olur. Esnek kumaş kemeri ile kıyafetlerin ve aksesuarların düzenli, korunaklı bir şekilde muhafaza edilmesini de sağlayan bavul, 360 derece dönebilir yapıda tasarlanıyor. Bu özelliği sayesinde bavulunuzu taşırken rahatlıkla hareket ettirebilirsiniz.



Bavulunuzu KiÅŸiselleÅŸtirin

Bavulunuzu seyahat seti kullanarak kişiselleştirebilir ve olası karışma durumlarını engelleyebilirsiniz. Bavul etiketi ve pasaport kılıfından oluşan seyahat seti, güvenli bir seyahat için oldukça ideal. Her pasaporta uyumlu olarak tasarlanan kılıf, pasaportu dış etkenlere karşı koruyor. Üstelik bu ürün pasaportunuzu kaybetmemenize de yardımcı oluyor.

YolculuÄŸunuzu Konforlu Hale Getirin

Özellikle uzun yolculuklarda rahat uyuyabilmek için seyahat yastığı tercih edebilirsiniz. Bir tarafı pürüzsüz ve kadife kaplamalı olarak tasarlanan yastık, küçük boyutuyla rahat taşınabiliyor. Hızlıca şişirilebilen ve kullanımı bittiğinde katlayarak saklayabileceğiniz yastığı, kalacağınız yerlerde de kullanabilirsiniz.




3 görüntüleme
bottom of page