top of page

Şimdi Kamp Zamanı-İşinizi Kolaylaştıracak Ürünler

Havaların ısınması ile birlikte, tatil planları çoktan yapılmaya başlandı. Bu yaz tatil için kampa gitmeyi düşünenlere için birkaç önerimiz var. Kampta yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz, işinizi kolaylaştıracak ürün önerilerimiz için blog yazımızı okuyun.



Fonksiyonel Tişört

Pamuk içerikli yapısı ile size konfor sağlarken DryActive Plus malzemesi sayesinde hava alır, nemi engeller ve çabuk kurur. Bu tişört ile kamptan alacağınız zevki ikiye katlamaya hazır olun.



2 Adet Telsiz

Kamp için dağlık bölgeleri tercih edenler bilir, telefonun çekmediği yerde iletişim kurmak zorlaşır. Tam da bu yüzden, 3 km’ye kadar erişim mesafesiyle, telsiz sizinle. LCD ışıklı ekranı, entegre feneri ve 6,5 saat çalışma süresiyle kampta iletişimde kalın.



Katlanabilen Bulaşık Kabı

İster bulaşık ister çamaşır yıkayın. Saniyeler içinde katlanabilen, sağlam malzemeden üretilmiş bu bulaşık kabı sayesinde işiniz kolaylaşacak. Bulaşıklarınızı yıkayın ve kolayca katlayıp kaldırın.




2’si 1 Arada Cep Feneri

Cep feneri ve çakmak artık bir arada. Cep feneri, rüzgârda ve yağmurda kolayca kullanım imkânı sunarken uzun süre dayanıklı şarjı sayesinde sizi yarı yolda bırakmaz.




Softshell Fonksiyonel Åžort

Kampta, bisiklet turunda, sabah yürüyüşlerinde kullanmak için ideal bir şort. DryActive Plus malzemesi ile hava alır, elastik formu ile hareket özgürlüğü sunar. Arka ve yan cepleriyse tüm eşyalarınızı taşımak için hazır.



18 görüntüleme
bottom of page