top of page

Evcil Hayvanınızla Açık Havada İyi Vakit Geçirmenizi Sağlayacak Ürünler

En sevecen dostlarımızdan biri olan evcil hayvanlar, sevimli hareketleriyle evin neşesi oluyor. Onların mutluluğu ve rahatı da bizler için önem taşıyor. Evcil hayvanınızla açık havada yürüyüş yapmak ve keyifli vakit geçirmek için kullanabileceğiniz fonksiyonel ürünler bulunuyor. Birbirinden kullanışlı evcil hayvan ürünlerini sizler için listeledik!



Hayvan Yemi Bölmeli Soğuk Tutan Çanta

Havaların ısınmaya başladığı günlerde açık havada yürüyüş yapmak insanın huzurla dolmasına yardımcı oluyor. Uzun turlarda, yürüyüşlerde ya da pikniklerde hem kendinizi hem küçük dostunuzu mutlu edebileceğiniz soğuk tutan çanta, hayvan yemi için ayrı bir bölme ile tasarlanıyor. Paslanmaz çelik mama kasesinin güvenli bir şekilde muhafaza edilebileceği çantanın içerisine, ihtiyaç duyduğunuz ürünleri sığdırabilirsiniz.


Entegre Kaplı Kedi-Köpek Matarası

Özellikle sıcak havalarda sevimli dostlarımız sıklıkla susuyor. Her alanda su bulmak bazen zor olabiliyor. Pratik kullanımı ve hafif yapısı ile keyifli yürüyüşlerinize eşlik edecek entegre kaplı köpek matarası düz bir şekilde katlanabiliyor. Sızdırmayan tasarıma sahip olan mataranın kıskacı da bulunuyor. Bu sayede sırt çantanıza matarayı takabilir ve yer tasarrufu da sağlayabilirsiniz. Kolay açılır kapanır bir ürün olduğundan, sevimli dostunuz susadığında hızlı bir şekilde aksiyon alabilirsiniz.


Frizbi

Evcil hayvan oyuncakları arasında en popüler ürünlerden biri olan frizbi, yakalayıp getirme oyununu çok seven dostlarımız için en güvenli oyuncaklar arasında yer alıyor. Frizbi hem yumuşak hem de ısırmaya dayanıklı yapısı ile güven sağlıyor. Suda yüzebilen bir oyuncak olması sayesinde de dilediğiniz her alanda küçük dostunuzla vakit geçirebilirsiniz.


Katlanabilen Mama Kabı

Fonksiyonel evcil hayvan malzemeleri arasında katlanabilen mama kabı yer alıyor. Islak mama, kuru mama, ödül maması gibi her çeşit yiyeceğe uygun olan mama kabı, katlanabilir yapısıyla çantada yer tasarrufu da sağlıyor. Yolculuk için ekstra hafif olan bu ürün, esnek silikondan tasarlanıyor.


Evcil Hayvan Oyuncakları

Açık havada kedinizle oynamak için çıngıraklı kedi oyuncağını tercih edebilirsiniz. 4 toptan oluşan oyuncak, çıngırak sesi ile kedilerde oyun oynama isteğini uyandırıyor. Topların her birinin içerisinde kum bulunuyor ve bu sayede sert olmayan bir yapıya sahip oluyor.



Evcil Hayvan Fırçası

Evcil hayvanınız dışarıda koşturup oynarken hem kirleniyor hem de tüyleri keçeleşebiliyor. Bu durumda onların bakımını doğru ve düzenli yapmak önem taşıyor. Bakım için uygun pet ürünlerinden biri olan evcil hayvan fırçası, evcil dostlarınızın tüylerini kolaylıkla temizliyor. Islak ya da kuru olarak tarama imkanı sunan fırça, dolaşmış tüyleri açmanıza yardımcı oluyor. Kaliteli plastikten tasarlanan ürünü kedi ve köpeklerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.



0 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page