top of page

Evcil Hayvan Besleyenler İçin Kurtarıcı Ürünler

Evinizi paylaştığınız sevimli dostlarınız ile ilgili tüyoları öğrenmeye hazır mısınız? Evinizin temizliğinden evcil hayvanınızın çok seveceği oyuncaklara kadar, ihtiyacınız olan her şeyi yazımızda keşfedin!




Tüy Alma Fırçası

Yumuşacık tüylerin sırrı, tüy alma fırçası! Evcil hayvanınızın kürkünün keçeleşmesini engellerken tüy dökülme oranını %90’a kadar azaltır. Sevimli dostunuzun kürk bakımı eğlenceli hale gelir.


Kedi Diş Kaşıma Oyuncağı

Sevimli dostunuz etraftaki eşyaları kemirmeye başladıysa kedi diş temizleme ve kaşıma oyuncağı kurtarıcınız olacak. Kediniz, içleri kedi otu ile doldurulmuş ahtapot ve balık kılçığı figürüyle oynarken hem kedinizin diş etlerine masaj yapar hem de diş aralarını temizler.


Köpek Duşu

Köpeğinizin duşunu eğlenceli hale getirin! Köpeğinizi şampuanlarken aynı anda masaj yaparak rahatlamasını sağlayın. Köpek duşunu bahçe hortumuna bağlayarak yazın serinlerken eğlenmesini sağlayabilirsiniz.


Çıngırak Kedi Oyuncağı

Çıngırak sesi ile kedinizin oyun isteğini güçlendirir. Tüm topları kumla dolu çıngırak kedi oyuncağı sesi ve yumuşaklığı ile kedinizin en sevdiği oyuncağı olacak.




3 görüntüleme
bottom of page