top of page

Evde Yapabileceğiniz En İyi Çocuk Etkinlikleri



Evinizde çocuklarınızla birlikte vakit geçirmek, eğlenmek, öğrenmek ve anılar biriktirmek için çok ideal bir zaman. Ebeveynler rol model olarak söyledikleri, yaptıkları ve bakış açılarıyla çocukların hayatında önemli bir yer tutuyor. Ne kadar değer verdiğinizi göstermek, gelişimine katkı sağlamak ve birlikte eğlenmek için boş zamanlarınızda çocuğunuzla birlikte yapabileceğiniz birçok etkinlik var. Bu dönemi çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte olduğunuz için her koşulda keyifli olacağına emin olduğumuz birkaç önerimiz var.

Çocuğunuzun problem çözme gücünü geliştirebilirsiniz. Işıklı eşleme oyununu oynamasını sağlayarak sebep sonuç ilişkisini kolayca öğretebilirsiniz.



Sevdiği müziği keşfetmesine imkân vermek için çocuklarınıza renkli bir kulaklık hediye edebilirsiniz. Eğer aynı müzikten hoşlanıyorsanız, günlük egzersizlerinizi çocuğunuzla dans ederek yapabilirsiniz.



Oyunlarda küçük rekabetler yaratarak çocuğunuzun problem çözme yeteneğini geliştirebilirsiniz. Rubik küpün gelişmiş versiyonu bunun için ideal. Tamamını bitirmenize gerek yok, üç yüzü tamamlayan kazanır!


Ailenizle birlikte hep beraber oynayabileceğiniz bir oyun tercih edebilirsiniz. İki takım olarak ayrılıp bir oyun serisi başlatabilirsiniz. Çocuğunuzun genel kültürünü geliştirmek için Trivial Pursuit öğretici ve keyifli bir seçenek!


Bir konu belirleyerek birlikte okumalar yapabilir, birlikte öğrenmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Resimlerle renkli hale getirilmiş tarih atlası başlangıç için çok uygun.

Resme yönelmesini sağlamak, içindeki yaratıcılığı keşfetmesine imkân vermek için çocuğunuza renkli boyalar ve boyama önlüğü hediye edebilirsiniz. Dünyaca ünlü eserleri kendi yorumuyla yapmasını teşvik ederek hem dünya sanatını hem de resim yapmayı öğrenmesini sağlayabilirsiniz.





Eğer sanatı seviyorsa sanat akımlarını eğlenceli etkinliklerle öğreten sanat etkinlik kitabını tercih edebilirsiniz.



Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

42 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page